+36 309 540 641

Szállító konténerből készült medencék

Az új medence trend nem más, mint a szállító konténer medence. Ki gondolná, hogy egy már nem használt szállító konténer akár úszómedencének is jó? 

A szállító konténer egy újabb felhasználását egyre több cég kínálja szerte a világon. 
 
Először azonban Sydney-ben készítettek konténer úszómedencéket, ahol az ingatlantulajdonosoknak kompakt úszómedencékre volt szükségük, amelyek könnyen elférnek a kis udvarokban. Megfizethető ára és rugalmas alakíthatósága miatt pedig imádják az emberek. 

Hosszú, keskeny, téglalap alakja miatt ideális úszómedencének. Sőt, a szállító konténer magassága, vagyis a mélysége is megfelelő hozzá. Némi kreativitás és átalakítás és remek úszómedencék készülnek a már szállításra nem használt konténerekből
 
A művelet egyszerűbb, mint gondolnánk: miután megtisztították és rozsdamentesítették őket, vagy egy második acélréteggel, vinilbélésű betéttel vagy üvegszálas medencehéjjal bélelik ki őket. Miután kibélelték, a konténer egyszerűen feltölthető vízzel és máris használható úszómedenceként.A konténer medencék egyik nagy előnye, hogy kedvező árú. A konténer medence másik fő előnye, hogy szinte azonnal felszerelhető és használatba is vehető.