+36 309 540 641

Dupla konténerek

Minden dupla konténer, mint az egyedi konténerek esetében is, egyéni igények és ízlés szerint alakíthatóak ki és fő előnye más konténerekhez képest, az a nagy belső tér biztosítása.

A GRANDE Konténer Kft. által kínált dupla konténerek bárki számára lehetőséget biztosítanak nagy terek használatára, könnyű és gyors telepítésre, bármikor tovább bővíthető, valamint kulcsrakész megoldás bármilyen hírtelen jött ötlet megvalósítására. Minden dupla konténer rendelkezik egy alapfelszereltséggel, mely bármikor gyorsan bővíthető, legyen szó konyhasarok vagy épp fürdőszoba kialakításáról. Választhatunk számtalan bútor közül, melyet szívesen látnánk magunk körül, akár szekrények, asztal, vagy ülőgarnitúra formájában.

Bármely dupla konténer megfelelő irodahelyiség vagy egy nagy tárgyalóterem lehet, de átalakítható öltözővé sportlétesítmények helyszínein, és ha extravagáns hétvégi házról álmodunk hatalmas panoráma ablakokkal, akkor sem választhatnánk jobbat egy dupla konténernél. Azáltal, hogy bármilyen speciális igény szerint felszerelhető tökéletes megoldás akár vállalatok, akár magánszemélyek részére.

Munkatársaink állnak a rendelkezésére, ha kérdései lennének, vagy szeretné kiválasztani konténerét.


Szolgáltatásaink közül: dupla konténer, dupla konténerek