+36 309 540 641

Raktárkonténerek

Raktározási gondokkal küzd akár magánemberként, akár vállalati vezetőként?

Forduljon hozzánk bizalommal és nézze át kínálatunkat, hiszen számos raktárkonténer közül válogathat, melyek közül bármelyik megoldást nyújthat nehézségeire!

Minden raktárkonténer, legyen az könnyű vagy nehéz szerkezetes, megfelelő raktárhelyisége lehet irodai berendezéseknek, alapanyagoknak, szerszámoknak és berendezéseknek, melyek nem csak az esőtől vannak védve a betörésbiztos raktárkonténer belsejében. Számos méret közül lehet válogatni attól függően, hogy mekkora az a hely, ahova kerül a raktárkonténer, illetve, hogy mekkora tároló helyiségre van Önnek szüksége. Igényelhet 20 lábas és 6 méteres, vagy akár 40 lábas és 12 méteres tengeri konténert, melyek nehéz szerkezettel rendelkeznek. Ha pedig egy könnyű szerzetes raktárkonténerre lenne szüksége, akkor ajánlani tudjuk a 3, a 4, az 5, netán a 6 méteres kivitelt, melyek mindegyike egymásra is építhető, ha az egyéni igények ezt kívánnál meg.

Az, az érv, ami még a raktárkonténer bérlése, vagy vásárlása mellett szól, hogy bármikor gyorsan lapra szerelhető, így bonyodalmak nélkül átszállítható egy másik helyszínre, ha például a vállalat átköltözne egy másik telephelyre. Mobilitása már sok vállalat számára jelentett nagy segítséget, Ön sem bánja meg, ha a raktárkonténer bérlése mellett dönt!

www.raktarkontenerek.huSzolgáltatásaink közül: raktárkonténerek