+36 309 540 641

Egyedi konténerek

Egy egyedi konténer lényege, hogy nem csak egy rendeltetésszerű használata van, hanem a tulajdonos képzeletére van bízva, hogy mit alkot belőle.

Minden általunk forgalmazott egyedi konténer számos helyszínként tud funkcionálni, lehet belőle tárgyalóterem, zöldséges bolt, kávézó, vagy akár lakóépület vagy nyaraló is. Ettől függetlenül fel lehet fogni egy egyszerű raktárhelyiségnek is, ahova az évek alatt felhalmozódó bútorokat és eszközöket lehet pakolni, hogy ne áztassa őket az eső, de ennél sokkal több lehetőség rejlik bennük.

                                                                           

Ha egy kis fantáziát viszünk a dologba, hihetetlen megoldások születhetnek egy egyszerű konténerből és teljesen egyedi konténer születik némi festék és ötlet kombinációjából. Lehetőség van például egy egyedi konténert bemutatóteremmé alakítani, vagy épp mozgáskorlátozottak számára kialakítani fürdőszobává illemhelyiség és szaniterek beillesztése által. De, ha ezt az ötletet gondolná tovább, akkor kiváló egyedi konténert kaphat építkezésekre vagy épp tavasszal és nyáron fesztiválok alkalmával, melyek kitelepítése gyors és egyszerű.

Ha, viszont egy kis költségvetésű nyaralóra vágyunk, akkor is tökéletes megoldás egy egyedi konténer kiválasztása és berendezése speciális igényei, és saját stílusa által, ahova minden hétvégén elvonulhat a világ zajától és kipihenheti fáradalmainkat.
 

Szolgáltatásaink közül: egyedi konténer, egyedi konténerek