+36 309 540 641

Konténerből iroda? Kezdje a tervezéssel!

Ma már egyre általánosabb dolognak számít, ha egy vállalkozás egy régi konténert alakít át irodává. A megvalósítás nem olyan bonyolult, de azért igényel némi hozzáértést és figyelmet, hogy a konténer az átalakítás után valóban funkcionálisan megfeleljen egy iroda által támasztott alapkövetelményeknek. 
Íme, néhány szempont, amit érdemes átgondolnunk, mielőtt belekezdünk az átalakításba. 
 
Az első és talán legfontosabb lépés egy konténer irodává alakítása során az alapos tervezés, ami a kulcsa a sikeres projectnek. Bár mindig akadnak nem várt problémák, de ezeket a nehézségeket az alapos előkészítéssel a minimumra lehet csökkenteni. Fontos, hogy szorosan működjünk együtt a tervezőnkkel, építésszel, aki általában már egy modern számítógépes program segítségével képeket készít a szerkezetről. Ez segít előre látni, hogy a konténer hogyan fog majd kinézni és, hogy mire van szükség a munka megkezdése előtt. 
 
Nagyon hasonló ez egy ház építése során készített tervrajzhoz és látványtervekhez. A terv leírja a konténer fontos pilléreit, így a külső falak, a földszint, a tető és az üvegezés is részét képezi. Ha ezt rendben találjuk, csak akkor kezdhető el az érdemi munka a konténer átalakításához.