+36 309 540 641

Szálloda még ma!

A mai világban mondhatjuk, hogy nincs új a nap alatt, vagyis nagyon nehéz egy igazán eredeti és megragadó ötlettel előállni, de a Szálloda még ma ötletgazdájának sikerült elnyernie az emberek tetszését.

A Szálloda még ma hotel lényege a spontaneitás, és először a Victoria Yarra- völgyben lehetett a szolgáltatásait igénybe venni. Az ötlet gazdája, Stefan Cordiner szerint Ausztráliában sok ember vágyik kalandra, valami új élményre, mely igényt ez a hotel szeretne kielégíteni a vállalkozó szellemű vendégek nagy örömére. A Szálloda még ma hotel egyik különlegessége, hogy két konténerből építették meg és mindenféle luxuscikkel töltötték meg a falakkal körbezárt belső teret. A konténer berendezéséhez hozzá tartozik például egy Apple televízió, egy tetőtéri jakuzzi, valamint egy panorámaablak, hogy bármerre is jár a hotel, a vendégek a legjobb kilátásban részesüljenek. A luxus lakosztály színvonalát biztosító konténer hotel folyamatosan vándorol, mindig más helyszínen bukkan fel, így láthatják Sidney partjáról, ahogy a vizén közlekedik. Emellett koktél állomásokon is megáll ez a konténer hotel, hogy még jobb kedvre derítse a vendégeket, de a saját teraszáról is csodás kilátásban lehet része annak, aki naplementekor a Szálloda még ma hotel szolgáltatásait élvezi.

Persze ez ilyen kiruccanás nem olcsó mulatság, hiszen egyetlen éjszaka ára 32 ezer dollár, de van, akinek ez a fajta kikapcsolódás minden pénzt megér.