+36 309 540 641

Játszótéri elemek újrahasznosított konténerekből

Az emberi leleményesség és kreativitás nem ismer határokat. Ez számos területen bebizonyosodott és a konténerek esetében sincsen másképp. A már szállításra esetleg alkalmatlan, vagy leselejtezett konténereket sem hagyják az építészek és kreatív szakemberek a raktárakban porosodni. Lakóépületeket, nyaralókat, kiállító tereket, ideiglenes kórházakat, szállodai szobákat, éttermi egységeket és bárokat, modern irodahelységeket varázsolnak belőlük. 
 
És persze a legkisebbekről sem feledkeznek el, hiszen konténerek átalakíthatók remek játszótéri elemekké is. Az újrahasznosított konténerek így tovább élnek és hasznos részét képezik sok ember mindennapjainak. Ezeket a fémtartályokat a gyermekek számtalan órányi biztonságos és csodálatos szórakozáshoz használhatják. 
 
A konténerek gyakorlatilag elpusztíthatatlanok és jól egymásra is pakolhatók, mintha mondjuk hatalmas legó kockák lennének. 
 
Az újrahasznosított konténerek felhasználásával kialakított játszótereknek hosszú távú és pozitív eredményei vannak a gyermekek számára. 
 
Segítenek a gyermekek növekedésében és fejlődésében, mivel ellenőrzött kihívásokkal és kockázatokkal járnak számukra. A konténerekből épített játszóterek alapvetően olyanok, mint egy üres vászon. Az egyetlen korlát a képzelet. A lehetőségek száma végtelen, csak a képzeletünk szabhat neki határt.