+36 309 540 641

Egy ötletes felhasználása a kiselejtezett konténereknek

A következő bejegyzésemben egy olyan megoldásról szeretnék megosztani pár sort, mely mikor csak a képeket nézegettem, már akkor nagyon elnyerte a tetszésemet.

 
A „Workspace Bulgária” egy nemzetközi, iroda berendezéssel foglalkozó vállalkozás, melynek célja, hogy innovatív és különleges megoldások alkalmazásával a lehető legjobb módon mutassa be termékeit.

 Az egyik alapelv, ami szerint dolgoznak, hogy a tervek készítése során figyelembe veszik az újrahasznosítási trendeket. Ezt a gondolatmenetet követve megalkottak egy teret, melyben kiemelt szerepet játszik az ipari hangulat- polírozott beton padló, látható szerkezeti elemek és használt konténerek- az átlagos tér központjában.

 A két egyedi konténer elem felosztja a bemutatóterem munkaterületét, miközben kiállítási területként is szolgál. Annak érdekében, hogy a teret kicsit dinamikusabbá tegyék, a tervezők ketté vágták az egyik konténert és a feleket két külön helyre rakták le, a másik egyedi konténert pedig a székkiállítás felett a levegőbe emelték, mely egy furnér dobogón találhatunk. A konténer egyik hosszanti falát teljesen eltávolították, és egy rekreációs teret alakítottak ki benne, melyben egy kis bár is helyet kapott.