+36 309 540 641

Egy mobil szoba a HiLoft-tól

Más konténer tervekkel összehasonlítva, a HiLoft egy új, különálló szobát alkotott, mely könnyedén adaptálható bármilyen felhasználáshoz vagy évszakhoz. A projekt egy modern városi építészeti elképzelés része, mely az átlagos szállító konténerek sémáján alapul.
 Ez egy kompakt, felsőkategóriás szoba, mely teljesen független a helyszíntől, így rendkívül széles körben felhasználható.

Ezekben az időkben, mikor sok város kifogy a helyből, ez egy hatékony megoldás lehet.
A fenntarthatóságot szem előtt tartva, a HiLoft hosszú élettartamra lett tervezve, környezetbarát anyagok felhasználásával.

 Bár a HiLoft meglehetősen kis alapterületű konténer szoba, rendkívül jó komfortérzetet biztosít. Ezt pedig a gondosan megtervezett részletekkel érték el, úgy, mint a jól átgondolt alapanyagok és az innovatív berendezési tárgyak. A jó általános közérzetért a falak és a plafon valódi fából készített burkolata a felelős, mely kellemes környezetet biztosít.

 A konténer padlózatának teljes felülete kellemes meleget biztosít a padlófűtésnek köszönhetően, méghozzá légáramlás és por, valamint a levegő kiszárítása nélkül.
Az ügyesen elhelyezett levegőkeringetés, mely hő visszanyerő elemekkel van párosítva, energiaveszteség nélkül szolgáltatja a friss levegőt, miközben a légkondicionáló rendszer észrevétlenül lett beépítve a konténer szoba belső terének kialakításába.