+36 309 540 641

CallengerEscapes? A konténer szabadulószoba

Egy innovatív  konténer szabadulószoba új szintre emeli a szabadulószobák élményét. A Callenger Escapes egy közel 40 láb széles mobil konténer szabadulószoba, amely végigjárta az egész Egyesült Királyságot, a játékos kedvű és újdonságra vágyó brit közönség nagy örömére.

A Challenger Escape-t két testvér üzemelteti, JamiePollard-Jones, 26 éves; hadseregkapitány és Sam, 23 éves, aki aBournemouth Egyetemen végzett sportgazdálkodás szakon. A cég koncepciója onnan jött, mikor a testvérpár ellátogatott Budapestre, hogy felfedezzék a várost és végig járják világhírű szabadulószobáit.

A mobil konténer belsejében kialakított szabaduló szobájuk új és innovatív és úgy gondolják, hogy megtalálták a piaci rést a szabadulószobák piacán. Játékaikat sorra öt csillagos értékeléssel díjazzák játékosaik.

A legutóbbi játékuk a HEIST! volt, ami a hidegháború idejére repíti a játékosokat, ahol egy ügynök az oroszországi ellenséges vonalak mögött dolgozott, kulcsfontosságú terveket készített. Tisztában volt vele, hogy nem tud hazautazni ezekkel a tervekkel. Az egyetlen módja annak, hogy elrejtse a terveit, az volt, hogy a mobil konténer szobát használta, és olyan puzzle-játékot fejlesztett ki, amelyet csak az otthoni erők tudtak megoldani a megadott időben, mielőtt a konténer elpusztítaná önmagát. A résztvevőknek egy órájuk van, hogy megfejtsék a puzzle-t.