+36 309 540 641

Amit a Hive-inn-ről tudni érdemes (II. rész)

A szállító konténerek szabványos méretének köszönhetően az egyén megvásárolhatja a szállító konténer “apartmant” és szimplán csak a konténer dedikált helyre szállításával “beköltözhet”. Ha ideje tovább költözni, a hely elhagyása helyett egyszerűen csak eltávolíthatja azt a szerkezetből és átküldheti egy új Hive-Inn által inspirált komplexumba. Ezeket a dizájnelemeket akár irodáknak, apartmanoknak vagy házaknak is lehet használni, a bennük rejlő átalakíthatósági potenciál gyakorlatilag végtelen.


  4. A Hive-Inn konténer építmény az anyagiakat szem előtt tartva lett kialakítva

Igen, ezek a tervezetek úgy lettek elkészítve, hogy egy működőképes hotel épüljön azok alapján, ám az építmény kialakítása egyúttal egy mód a hirdetők számára, hogy egy kis extra bevételhez jussanak. A Hive-Inn tervezői úgy érvelnek, hogy a hotel újdonság a márkákat arra ösztönzi, hogy fektessenek be az egyedi szállító konténerek tervezésébe. Ez jelentősen megnövelné a hotel bevételét, míg mindennek köszönhetően alacsonyan tudja tartani a vendégekre vonatkozó árakat.


5. Az OVA Studio építészei zseniálisak

A Hive-Inn projekt mögött álló emberek mind az OVA Studio emberei, mely egy Hong Kongban lévő irodával rendelkező multidiszciplináris vállalat. A cég fő szakterületei az építészet, belsőépítészet, mestertervezés és formatervezés. Elkötelezettek a mellett, hogy fenntartható és innovatív projekteket valósítsanak meg, illetve számos jelentős klienscéggel rendelkeznek Hong Kongban.